24 d’oct. 2009

Penyes Altes de Moixeró

Crónica personal
Data: 24 d'octubre de 2009
Per: Eva Cervelló


Ja podem celebrar la nostra cinquena sortida!!! Sense quasi bé donar-nos en conta ja portem 5 sortides de DAMES amb un èxit TOTAL!!!.

!!!Mica en mica el grup es va consolidant i els lligams entre les Dames es va fent més i més fort. Les sortides són cada cop més nombroses i intenses i totes ens en sentim molt i molt satisfetes. En aquesta ocasió hem estat un total de 17 DAMES!!!.

Aquesta vegada hem anat a pujar el Penyes Altes i el Moixeró. Un dia ben complert amb una temperatura perfecte i unes vistes increïbles.

A part d’uns colors de tardor espectaculars, com ha comentat en “alguna” ocasió alguna de les Dames trekkineres...



Tal i com indicar el nostre web, un dels objectius de les Dames, a més és clar de gaudir de la muntanya, és passar-ho bé en bona companyia i sembla ser que aquest objectiu està arrelant amb força.





Les dues darreres sortides hem estat víctimes de forts atacs de riure que esperem no posin en perill la nostra salut... ji,ji,ji,...









Dames som increïbles!!! Fortes, divertides, aventureres, bones companyes, entusiastes, sacrificades, ... en fi, unes campiones!!!



Ara sí que ja podem anunciar públicament que un altre del nostres objectius: “Operació Himàlaia” comença a prendre forma....seguirem informant...













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada